30 Kasım 2011 Çarşamba

Muhteşem Yüzyıl 36.Bölüm izle

Muhteşem Yüzyıl 36.Bölüm izle
Muhteşem Yüzyıl 36.Bölüm izle, Muhteşem Yüzyıl 30 kasım çarşamba izle, Muhteşem Yüzyıl 36.bölüm tek parça izle, muhteşem yüzyıl izle, muhteşem yüzyıl son bölüm izle
Bu günlerde çekim hatalarıylada gündemde olan muhteşem yüzyıl reyting rekorlarını tüm hatalara tüm eleştirilere rağmen devam ettiriyor.Dizi hergeçen gün izleyici kitlesini arttırmakta.Dizinin 30 kasım çarşamba günü yayınlanacak olan 36.bölümüne ait fragman ve dizi özeti sitemizde mevcuttur.Dizide bu hafta yaşanacaklar ;Saraydan kaçmaya çalışan Prenses İsabella, İbrahim Paşa’ya yakalanmıştır. Prenses’in gemiye bindiğinden emin olan Gül Ağa, Hürrem Sultan’a Prenses’in artık İstanbul’da olmadığı müjdesini verir.Armin’in iyileşeceğinden kuşkusu olmayan Bali Bey yola çıkmadan önce, Armin’e büyük bir sürpriz yapacaktır.
Valide Sultan ve Hürrem gerilimi yükseliyor. Prenses İsabella’nın gittiğini düşünen Hürrem, zaferini kutlamak için taşlıkta bir eğlence düzenler. Hatice Sultan’ın ısrarıyla Topkapı Sarayı’na erken dönen Valide Sultan, bu eğlenceye tanık olacaktır. Yaşanan tatsız olayların üzerine yapılan bu eğlence Valide Sultan’ı çok kızdırır..İbrahim Paşa Sümbül Ağa’ya Nigar’ı saraydan göndermesini söyler. Nigar Saray’dan sürülüyor mu?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder