28 Kasım 2011 Pazartesi

Arka Sokaklar 222.Bölüm izle

Arka Sokaklar 222.Bölüm izle
Arka Sokaklar 222.Bölüm izle, Arka sokaklar 222. bölüm tek parça izle, Arka Sokaklar 28 Kasım Pazartesi izle, arka sokaklar izle, Arka Sokaklar son bölüm izle
6.sezondur her pazartesi kanal d ekranlarında yayınlanan polisiye dizi arka sokakların 222.bölümü 28 kasım pazartesi günü yine sizlerle tv ekranlarında buluşacak.Dizi bitiminden sonra tek parça izleme alternatifi eklenecektir.Rıza baba ve ekibini bu hafta yine zorlu görevler beklemekte.Dizinin bu haftaki bölümünü kısaca özetliyecek olursak ;Mesut, özel görevde olan Melek’i aramakta ve ona ulaşamamaktadır. Ulaşamadıkça da iyice meraklanır. Zeynep ve Murat, Ömer’i okula götürürken Melekler’e gidip, Şirin’i de almak isterler. Ancak Şirin çok hastadır. Şirin’i alıp hemen hastaneye, Yavuz’a götürürler.

Rengin-Doğan Barutçu çiftinin evine hırsız girer. Hırsız sadece Doğan’ın bilgisayarını alıp gider. Hemen polise haber verirler ve Ekip olay yerine gider. Barutçu çifti, bilgisayar için ortalığı birbirine katar. Rengin doğru düzgün ifade vermez. İçine kapanmıştır. Doğan ise bunu rakibi Bülent’in yaptırdığına neredeyse emindir. Ancak bu arada çiftin bilgisayarda bulunan sevişme görüntüleri de internete düşer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder