18 Kasım 2011 Cuma

firar 9.bölüm izle seyret


firar 9.bölüm izle , firar 9.bölüm tek parça izle , firar 18 kasım cuma izle , firar izle , firar son bölüm izle
Firar dizisinin star tv de yayınlanacak olan 9.böümüne ait fragman ve dizinin bu böümünde yaşanacaklar ; Memed çok ciddi bir hastalığın pençesindedir. Nadir oğlunun tedavisi için elinden gelen herşeyi yapar, bütün dikkatini Memed’e verir. Peşindeki Bahtiyanlar bile önemli değildir onun için. Tek derdi hayatta kalarak Memed’in sağlığına kavuşmasını beklemektedir. Nadir Memed’in tedavisiyle uğraşırken Bahtiyanlar hiç boş durmaz. Civan kıl payı kaçırdığı Nadir’in izini sürmeye devam eder. Aziz Ağa’nın ve Civan’ın nefesi Nadir’in ensesindedir. Her geçen an Nadir’e biraz daha yaklaşırlar.
Asude ile Aziz Ağa’nın nikahından sonra evdeki gergin hava iyice yükselir. Asude kendi varlığını kabul ettirmeye çalışırken Mahur Hanım tamamen kendi haline çekilir. Bahtiyanların evindeki bu çekişme herkesin huzurunun bozulmasına sebep olur.
Gönül ise Nadir’in ve Memed’in başına gelenlerden bihaber yeni hayatına ayak uydurmaya çabalar. Oğlunun özlemiyle etrafındaki tehlikelere karşın hayatta durmaya çalışır. Ama Ragıp’ın ona karşı olan kötü niyeti hayatına mal olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder