24 Eylül 2011 Cumartesi

Supernatural 7. sezon 1. Bölüm izle

supernatural izle
Supernatural 7. sezon 1. Bölüm izle,supernatural 7.sezon izle,supernatural izle
supernatural tutkunlarının sabırsızlıkla bekledigi yeni sezon başladı.yeni sezonda yine fantastik hikayaler sizleri bekliyor.dizinin iki yakışıklı genç kardeşi her geçen gün dahada çok izleyici toplamayı başarıyor.tüm izleyicilerimize dizi hakkında genel bilgileri okumakta başalarılar diliyoruz :)
Dizinin Genel Bilgisi:Sam ve Dean adındaki 2 kardeş kayıp babalarını ararlar. Babaları onları dogaüstü şeytani güçlere karşı savaşabilmeleri üzerine egitmiştir..
Dizinin Genel imdb puanı:8,7 (31,814 OY)
Dizinin Bölüm imdb puanı:9,7 (184 OY)
Dizinin Bölüm Başlığı:Meet the New Boss
Dizinin Bölüm Bilgisi:Castiel Sam,Dean ya da Bobby’i öldürmez ancak onları işine karışmamaları konusunda uyarır. Castiel kendisini tanrı rolünde gördügünden dünyada yanlış gördügü şeyleri düzeltmeye çalışır. Dean Ölümü çagırarak Castieli durdurmak ister ancak eski bir melek onlardan bir adım öndedir ve bu Dean’i oldukça öfkeli bir Ölüm le karşı karşıya bırakır. Bu arada Sam kafasındaki kırılmış duvarla ugraşmaktadır.Süpernatural 7.Sezonun ilk bölümüyle yine severlerinin karşısında.Keyifli seyirler.
Dizinin Türü:Aile, Bilim Kurgu, Dram, Fantastik, Gerilim, Gizem, Komedi, Korku, Macera
Dizinin Çekildiği Ülke:Kanada,Amerika
Dizinin Yapım Yılı:2011,2012
Dizinin Yönetmeni:Jensen Ackles, Eric Kripke, Kim Manners, Robert Singer, Steve Boyum, Charles Beeson, Philip Sgriccia, Guy Norman Bee
Dizideki Oyuncular:Jensen Ackles, Jared Padalecki, Misha Collins, Lauren Cohan, Nicki Aycox, Jim Beaver, Colin Ford, Samantha Ferris, Julie Mcniven, Rob Benedict, Samantha Smith, Julian Richings, Kurt Fuller, Zachariah
Yapımcı:Todd Philip Aronauer
Senaryo:Eric Kripke, Sera Gamble, Ben Edlund
Görüntü Yönetmeni:Serge Ladouceur
Gösterim Tarihi:23 Eylül 2011
Dizinin Süresi:45 dakika

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder