23 Aralık 2011 Cuma

Hayat Devam Ediyor 6.Bölüm izle

Hayat Devam Ediyor 6.Bölüm izle
Hayat Devam Ediyor 6.Bölüm izle, Hayat Devam Ediyor 23 aralık cuma izle, Hayat Devam Ediyor 6.bölüm tek parça izle, hayat devam ediyor izle, hayat devam ediyor son bölüm izle
Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi gören ve ilk beş bölümünün yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı hayat devam ediyor 23 aralık cuma günü 6.bölümü ile sizlerle olacak.Dizinin bu bölümünde;Bakırcı ailesi, yeni hayatlarının ilk gecesinde dökülen evlerinin içinde birbirlerine sokularak uyuduktan sonra evle ilgili tadilatlar için kolları sıvarlar. Bu sırada Malik ile yatacağı yer için kapışan Bekir’in ağır lafları üzerine İsmail hiddetlenir. Kerem’i yaralayarak her şeylerinin yanmasının sebep olan Bekir’i feci şekilde cezalandırır. Bekir bunun üzerine evi terk eder ve Siraç’ın kahvedeki odaya yerleşir. Kudret oğluna yaptıkları için İsmail ve buna neden olan Cennet’in çocuklarına tepki gösterir. Diğer yandan Hayat ve Kerem cephesinde herkesin hayatını derinden etkileyecek sürpriz bir evlilik hazırlığı başlar. Bu arada, Siraç’ın daha önceden Kürşat ve arkadaşları tarafından dövülmesini soruşturan Polis, eve gelir. Ve ilk bölümde Berat, Zeliha ve Siraç’ın başına gelen gözaltı olayı ortaya çıkar. Zeliha’nın Abbas’ın oğluyla bir aşk ilişkisi olduğunu öğrenen İsmail çıldırır ve başta Zeliha olmak üzere herkesi kırıp, döker. Diğer yandan Bekir, Nazım’ın kızı olduğunu bilmeden Mina’ya karşı giderek güçlenen duygular hissetmeye başlar. Malik de hiç ummadığı anda hayatında ilk kez birine karşı sıcak duygular hisseder.
Kerem cephesinde ise sürpriz düğünün tüm hazırlıkları tamamlanır. Nikâh kıyılmak üzereyken hem Hayat’ın hem de Kerem’in hayatını değiştirecek çok büyük bir olay herkesi şoke eder.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder