1 Aralık 2011 Perşembe

Fatmagülün Suçu Ne 52.Bölüm izle

Fatmagülün Suçu Ne 52.Bölüm izle
Fatmagülün Suçu Ne 52.Bölüm izle, Fatmagül'ün Suçu Ne ? izle, Fatmagül'ün Suçu Ne son bölüm izle, fatmagülün suçu ne 1 aralık perşembe izle, fatmagülün suçu ne 52.bölüm tek parça izle
Kendilerine karşı oluşan baskıyı kırmak isteyen Yaşaranlar, Kerim ve Fatmagül’ü hedef alan bir basın açıklaması yaparlar. Yaşaranlar’ın sessizliğini bozup, bu sürece iddialarıyla dahil olması, gazetecilerin davaya ilgisini daha çok çeker. Her dakika Fatmagüller’in çevresinde dolaşmaya başlayan bazı gazeteciler, tam da Yaşaranlar’ın yaratmak istediği havayı oluşturur.
Asu’nun izini bulan Mustafa, Asu’yu ikna edip eve döndürmeye kararlıdır. Ancak Mustafa’nın karşısında bu sefer Fahrettin de vardır. Nil’den sonra kendini bir türlü toparlayamayan Erdoğan ise alkolle teselli buldukça, öfkesi daha büyür. Yaşaranlar, Fatmagül davasında gerçekleri bilen herkesi susturmaya çalışırken, Erdoğan bu kişilere bir yenisini ekleyecektir.
Avustralya’ya dönmeden önce, Kerim, babasına doğru bir adım atar. Ancak yılların yarattığı büyük boşluk, Kerim’in babasını bir anda affetmesine engeldir. Yaşaranlar’ın basına verdiği malzemeler, Fatmagüller’e ulaşana kadar daha büyür. Kerim ve Fatmagül’ün geçmişine dair soru işaretleri artıkça, ikisi için de nefes alınacak yer kalmaz. Her şeyden bir süreliğine kaçmak, Fatmagül ve Kerim için tek çözüm yolu olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder