19 Aralık 2011 Pazartesi

Arka Sokaklar 225.Bölüm izle

Arka Sokaklar 225.Bölüm izle
Arka Sokaklar 225.Bölüm izle,Arka Sokaklar 19 aralık pazartesi izle, Arka Sokaklar 225.bölüm tek parça izle, arka sokaklar izle, arka sokaklar son bölüm izle


Arka sokaklar dizisinin 19 aralık pazartesi günü 20:00 da yayınlanacak olan 225.bölümünde;Murat ve Zeynep gazetede gördükleri Şahin Pala’nın, Adli Tıp’ın psikosomotik kişilik bozukluğu tanısıyla Bakırköy’e sevk edildiği haberiyle sarsılır. Şahin’in 2 ay öncesinden kalan Murat’tan alınacak bir intikamı vardır. Şahin bir şekilde hastaneden kaçmayı başarır. Murat ve Zeynep’in peşine düşer. Zeynep ve Melek emniyete giderken yolun ortasında terk edilmiş bir araç görünce bakarlar. Bir anda arabanın kapıları açılır ve ikisi de etkisiz hale getirilir. Şahin’in adamları Zeynep’i kaçırır, Melek’i olay yerinde baygın olarak bırakıp giderler.
Gün geçtikçe çocuk kaçırılma ihbarları artmaktadır. Çocuklar kaçırılmakta, sonrasında da cesetleri bulunmaktadır. Ve cesetler bulunduğunda yapılan otopside çıkan sonuç hep aynıdır. Böbrekleri alınmıştır. İşin içinde organ mafyası vardır. Ekipten sabah devriyesi olmayanlar, kahvaltı için bir cafede buluşurlar. Melek, Koray ile birlikte gelir. Mesut, Koray’ı görünce masadan kalkar, böreğini dışarıya ister. Mekandan ayrılacakken diğer masalardan birindeki bir adamın Koray’a pis pis baktığını görür. Ve bakıştan şüphelenir, isminin Nusret olduğunu öğrenilen şahıs ile görüşmek ister.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder