15 Aralık 2011 Perşembe

Alemin Kralı 14.Bölüm izle

Alemin Kralı 14.Bölüm izle
Alemin Kralı 14.Bölüm izle, Alemin Kralı 14.bölüm tek parça izle, Alemin Kralı 15 aralık perşembe izle, Alemin Kralı izle, Alemin Kralı son bölüm izle
Atv ekranlarında 15 aralık perşembe günü yayınlanacak olan alemin kralı dizisinin 14.bölümünde ;Aslan’ın başı vergi memurlarıyla derde girer. Dükkanına ve evine haciz gelecektir. Eşyaları ve hayvanları vergi memurlarına kaptırmak istemeyen Aslan, başına bir sürü yeni dert açar. Ailesinin gözü önünde iyice mahcup olan Aslan, bu dertten kimsenin ummayacağı bir şekilde kurtulmaya çalışır.
Uçakta tanıştığı bir estetik doktoru Jülide’nin aklını çelmeye çalışır. Ailesini karşısına alıp doktora uyan Jülide, tanınmayacak hale gelir. Polis tarafından aranan azılı suçlu Etiler Canavarı zannedilen Jülide, karakoldan kurtulmak için canavar olmadığını ispatlamak zorundadır.
Kubat’ın çilesine daha fazla dayanmak istemeyen Nihale, Kadın Sığınma Evi’ne kaçar ve yerleşir. Nihale’nin yokluğuna daha fazla dayanamayan Kubat, Nihale’yi bulup eve döndürmeye karar verir. Ancak Kubat’ın hain planları bu sefer ters tepecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder